Onderhoud

Onderhoud van uw auto.

Na je aankoop kun je bij ons ook terecht voor het onderhoud van uw auto.


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.


Onderhoud is zeer belangrijk om je auto in top conditie te houden. Het is niet alleen belangrijk je auto technisch te laten onderhouden, je auto optisch goed (laten) onderhouden en verzorgen is net zo belangrijk. Natuurlijk voor je eigen plezier: Je auto ziet er veel mooier en verzorgder uit. Daarnaast is een hogere restwaarde bij een eventuele verkoop van je auto ook een voordeel.Uw auto in goede handen.

Aangezien wij een klein bedrijf zijn, kunnen wij in onze werkplaats uit capaciteitsredenen, niet altijd aan onze klantvraag voldoen. Daarvoor hebben wij een betrouwbare partner aan CarXpert Joost van Can (Waalbroek 2, Simpelveld, 500m van onze zaak).


Door onze samenwerking met CarXpert Joost van Can zijn wij in staat je te helpen met de meest uiteenlopende werkzaamheden, storingsanalyses en reparaties aan je auto. Zij hebben uitermate veel technische kennis in huis en tevens ook de capaciteit je op korte termijn te kunnen helpen. Of het nu gaat om algemene reparaties, airco-onderhoud/reparatie, glasreparatie of problemen aan je auto die zeer specialistische kennis vereisen, bij CarXpert Joost van Can ben je aan het juiste adres.


In het geval van een wat langer werkplaatsbezoek, beschikken zij ook over vervangend vervoer. Uiteraard verzorgen zij ook graag de APK keuring voor je auto. Zij zijn bereikbaar op 045 - 5444 355 of op hun website. Als alternatief kun je ook ons bellen op 06 - 4483 0767 om een afspraak bij Joost van Can in te plannen.


Samen streven wij ernaar je zo optimaal van dienst te kunnen zijn en je auto in perfecte conditie te houden!